Kérdése van?

+36-20-849-3892

Hívjon bizalommal!

Kenderesi Ágnes

Szülinapi party,
gyermek buli

Felejthetetlen bulit szervez gyermekének szülinapja alkalmából? Népes gyereksereget hívtak meg?
 Ebben az esetben érdemes minket is meghívnia! A Gyerekasztal szülinapi szolgáltatása ezekre a pillanatokra készült!

esküvői
gyermekprogram

Közeleg a nagy nap az életében? Gondoljon kis vendégeire is! Esküvői gyermekprogramunk nem csak szórakoztatja, és felejthetetlen élményekkel gazdagítja a gyerekeket lakodalmán, de le is köti őket, hogy a felnőttek is jól szórakozhassanak!

Card image cap

éttermi
gyereksarok

Szeretné, ha vendégei nyugodtan élvezhetnék éttermében a finomságokat? Esetleg mindezt egy nyugodt beszélgetés keretén belül? Lepje meg őket szolgáltatásunkkal, és gondoljon a gyermekeikre is!

születésnapi party

A GYEREKASZTAL PROGRAMSZERVEZŐ OLDALÁN!

Bármit is szervez gyermekének a legnehezebb mindig az, hogyan is fogjuk a gyerekeket lekötni, milyen élményt tudunk nekik szerezni. Ebben segít a Gyerekasztal Zsúr programja.
Játékaink élményt nyújtanak, kézműves programunk ráhangol és emléket ad, arcfestésünk fellelkesít, hogy minden résztvevő széles mosollyal várhassa a fő attrakciót a gyertyákkal kirakott tortát.

Egyszerű, de nagyszerű szülinap

 • Kézművesség fiúknak, lányoknak
 • Arcfestés a résztvevő gyerekeknek
 • Lufi hajtogatás és csillám tetoválás készítése
 • Játszóház és asztali játékok

Téma születésnapok

 • Kézművesség (téma szerint)
 • Arcfestés a résztvevő gyerekeknek
 • Játékmesterrel (játékok a témához kapcsolódóan)
 • Lufi hajtogatás és csillám tetoválás készítése

Választható témák:
Szuperhős, Hercegnő, Tündér, Kalóz, Indián, Dínó stb.
+ egyedi kéréseket is szívesen megvalósítunk

Szépségszalon születésnap

 • Kézművesség, ékszerkészítés
 • Arcfestés- Hajfonatok készítése
 • Köröm festés
 • Játékmesterrel közös játékok
 • Zene és tánc
 • Lufi hajtogatás és csillám tetoválás készítése

Ha további kérdése lenne vagy árajánlatot szeretne, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

ESKÜVŐI GYERMEKPROGRAM

ESKÜVŐI GYERMEK- PROGRAM

GONDOLJON KIS VENDÉGEIRE IS!

Biztos mindenki látott már egy esküvőn lufikkal boldogan szaladgáló gyereket, vagy olyat, aki mosolyogva szórja a szirmokat a menyasszony előtt. Ez a szolgáltatásunk azoknak szól, akik már olyat is láttak, hogy a meghívott gyerekek addig szaladgálnak az esküvőn, míg „Baj nem lesz” vagy el nem fáradnak annyira, hogy a legszófogadóbb gyerekből is kibújjon a kisördög.


Programunk egy olyan aktív élményt nyújt, ahol a gyerekek hátrahagyva az esküvő forgatagát, alkothatnak, játszhatnak, a nekik való módon ünnepelhetnek.

Képzett pedagógusok vigyáznak a gyerekekre, közösen játszanak, rajzolnak, mesélnek és közben a gyerekek vissza-visszatérhetnek a lakodalomra.

Kézműves játszó: Óvó néni játszik a gyerekekkel és kézműves tevékenységeket kínál nekik a lakodalmon egy asztalnál. Alkotni hívjuk őket és számos lehetőséget biztosítunk emléktárgyak készítésére. Anyának, apának és az ifjú párnak is készítünk meglepetéseket.

Komplex játszóház: Olyan játékokkal rendezünk be egy külön részt a gyerekeknek (kint vagy bent egyaránt), ahol kicsik és nagyok is találnak nekik való játékokat.

Arcfestés: Bőrbarát festékekkel 15-25 választható mintából kifessük a gyerekek arcát, a bátortalanabbaknak a kezét.

Lufi hajtás: Igazi ajándék a résztvevőknek egy lufi virág, kutya vagy zsiráf, de a játékok kellékei kalózkardok is készülhetnek.

Csillám tetoválás: 10-15 választható sablon segítségével csillámot ragasztunk a kicsik kezére, lábára. Olyan szép a végeredmény, hogy ilyet a felnőttek is szívesen kérnek.

Pihenő sarok: Azoknak a gyerekeknek, akik elfáradtak a program során, babzsákokon, kiságyakon kínálunk kényelmes és nyugodt környezetet, hogy erőt gyűjtsenek az este folytatásához.

Ha további kérdése lenne vagy árajánlatot szeretne, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

ÉTTERMI GYEREKSAROK

A VALÓDI CSALÁTBARÁT FOGLALKOZÁS!

Azoknak az éttermeknek ajánljuk programjainkat, ahol előfordult már, hogy a pincér jól megrakott tányérokkal a kezében épphogy ki tudta kerülni a rohangáló gyerekeket. Vagy ahol volt már olyan, hogy a vendég jót evett, jót ivott, még is fancsali képpel távozott, mert a gyermeke folyton rosszalkodott.Mi azt gondoljuk, márpedig rossz gyerek nincs! Csak, gondolni kell rájuk is. Ebben segít a Gyerekasztal gyereksarok ajánlata, ahol folyamatosan hétről - hétre óvónő várja a gyerekeket alkotásra, játékra.

Helyszínre szabott: Programunkat speciálisan a megrendelő igényeihez igazítjuk, így egyedi, az étterem arculatába, kampányaiba tökéletesen beleillő programot tudunk biztosítani.

Fontos tudnivalók:

 • Programunk helyigénye csupán egy átlagos asztal, székekkel
 • Az összes szükséges alapanyagot és felszerelést biztosítjuk
 • Csakis gyermekbarát és minőségi alapanyagokkal, felszerelésekkel dolgozunk
 • Kizárólag képzett pedagógusokkal dolgozunk, így az első pillanattól fogva megteremtjük a bizalmi légkört

Kézműves program: Tematikusan havonta elkészített terv alapján dolgozunk. Mindig újabb és újabb feladatokat adunk a gyerekeknek, hogy minden alkalom újabb élményt és újabb emléktárgyakat jelenthessen.Lufi hajtás: Igazi ajándék a résztvevőknek egy lufi virág, kutya vagy zsiráf, de a játékok kellékei kalózkardok is készülhetnek.

Csillám tetoválás: 10-15 választható sablon segítségével csillámot ragasztunk a kicsik kezére, lábára. Olyan szép a végeredmény, hogy ilyet a felnőttek is szívesen kérnek.


Ha további kérdése lenne vagy árajánlatot szeretne, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!